Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Exclusive Pools

Wij realiseren uw droomzwembad

Over the years Freedom Pools’ high standards of quality and design have been recognised internationally.

But our main focus is on achieving total satisfaction for our customers. Ask your Pool Consultant for copies of the many testimonial letters we have already received from our valued customers and you will begin to see why Freedom Pools is Australia’s and Europe’s most popular choice.

A. The closed beam construction of your pool indicates that it ́s builted with the highest

developed method available in our current market.


B.The gel coat stabilizer is resistant to chemicals and ultraviolet rays.


C. We use water-resistant VINYLESTER EPOXY to guarantee the pool’s protection against

osmosis.


D. Two layers of hand laid vinylester strategically placed for durability and strength.


E. A layer of white EPOXY which provides additional strength and protects the layers

Waarom kiezen voor een zwembad van Exclusive Pools?

Exclusive Pools staat voor topkwaliteit en service aan een eerlijke prijs.


Dit kunnen wij omdat wij niet werken met een netwerk van dealers. Wij kunnen de prijs zo concurrentieel houden omdat wij als importeur rechtstreeks aan de eindklant verkopen.


Wij luisteren naar de wensen van de klant en doen ons uiterste best om deze ook te realiseren. Geen loze beloftes! Alle werken worden uitgevoerd door eigen gespecialiseerd personeel. We beschikken tevens over ervaren vloerders en techniekers. Zo kunnen we bij een storing ook een snelle interventie garanderen.


Freedom Pools is de enige fabrikant ter wereld die een fabrieksgarantie van 35 jaar geeft op de kuip. Dit is geen loze garantie want Freedom Pools bestaat reeds meer dan 45 jaar en is tevens de grootste fabrikant van

monoblok zwembaden ter wereld. Hun gecertificeerde productiewijze is goedgekeurd door Lloyd’s of London.


Ieder zwembad van Freedom Pools leveren wij met een garantiecertificaat met vermelding van het uniek serienummer (staat gelamineerd op de buitenkant van het zwembad zelf). Zo is het mogelijk de echtheid van het zwembad te traceren maar voor ons evt. ook de gebruikte materialen. Iedere gebruikte grondstof moet eerst een kwaliteitstest passeren om zeker te zijn van een continue superieure kwaliteit .


De zwembaden van Freedom Pools worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsnormen en voldoen aan de laatste Australische normen in de zwembad industrie (AS/NZS ISO 9001).


Met de Europese vestiging van Freedom Pools in Spanje voldoen we ook aan de Europese vereisten en zijn we tevens conform de Europese wettelijke richtlijnen.


Klanten kunnen hieraan wellicht nog een lijst van bijkomende voordelen toevoegen. U krijgt bij ons steeds

klantenreferenties uit uw buurt.


Bij ons maakt u geen sprong in het duister